Ühtegi toodet pole lisatud

Hind kokku:

Hinnale lisandub transport
(Kesklinn 3.5€ / Äärelinn 4.5€ / Linna lähiümbrus 6.5€)

Vormista tellimus

Privaatsuspoliitika

Isikuandmete kaitse ja privaatsuspoliitika lähtuvalt isikuandmete kaitse üldmäärusest (GDPR)
Käesolev isikuandmete kaitse ja privaatsuspoliitika ülevaade annab infot selle kohta, kuidas ja milleks www.toidu.ee ülastajate andmeid (sh päringu saatjad, kliendilepingu sõlmijad) kogub, töötleb, jagab. Privaatsuspoliitika lähtub andmekaitse üldregulatsioonist (GDPR – General Data Protection Regulation), millega saab lähemalt tutvuda ametlikul veebilehel https://www.eugdpr.org/eugdpr.org-1.html.

Isikuandmete kaitse ja privaatsuspoliitika eesmärk on tagada klientide privaatsus kooskõlas Eesti Vabariigi seaduste ja Euroopa Liidu õigusaktidega.

„Isikuandmetena“ kajastuvad mis tahes teave tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta. Näiteks nimi, telefoninumber, postiaadress, e-posti aadress. Samuti kuulub “isikuandmete” alla toidu.ee poolt kogutav teave – kodulehe külastused, erinevad sotsiaalmeedia kanalid ja meie poolt pakutavate teenuste kasutamine.

Kasutades www.toidu.ee veebilehte, nõustute küpsiste kasutamisega ja isikuandmete töötlemise tingimustega, mis on kirjeldatud meie Privaatsuspoliitikas. Privaatsuspoliitika ja küpsised kodulehel on kehtiv alates 15.04.2021. Kõik varem kogutud andmed vajavad “isikuandmete” kontrollimist ja kooskõlastamist ning vastavusse viimist GDPR seaduses ettenähtud punktidega.

Kelle andmeid toidu.ee töötleb?

GDPR küsimusi puudutavate küsimuste korral kirjuta info@toidu.ee

Toidu.ee kasutab nende andmeid, kes on saatnud sooviavalduse (küsimuse näiteks kontaktivormi või e-maili kaudu) meie teenuste kohta või on varem kasutanud teenuseid või on siiani kasutamas teenuseid. Kogume ja kasutame püsiklientide ja kontakteerunud isikute (sealhulgas “vanad” ehk “mitteaktiivsed kliendid”) andmeid. Kasutame andmeid, mis on kogutud avalikest allikatest (selles sisaldub ka kolmanda osapoole soovitusena saadetud avalik info).

Isikuandmete töötlemise eesmärgid ja õiguslikud alused
Tambsaar OÜ klientide ehk teenuste kasutajate isikuandmeid töötleme selleks, et täita oma lepingulisi kohustusi. Klientide isikuandmeid ja ka neilt saadud infot kasutame selleks, et pakkuda olemasolevatele klientidele (ja ka potentsiaalsetele) kvaliteetsemat teenust ja täpsemat infot. Kui Tambsaar OÜ töötleb isikuandmeid mainitud eesmärkidel, siis on kogutud isikuandmete töötlemise õiguslikuks aluseks meie õigustatud huvi tagada pakutava teenuse korrektne ja võimalusel kvaliteetsem osutamine.

Tambsaar OÜ turunduskanalitest (sh koduleht, sotsiaalmeedia) kogume andmeid kanalite efektiivsuse ja kasutusotstarbekuse kohta. Lisaks kogume võimalusel andmeid potentsiaalsete klientide huvide ja eesmärkide kohta, et tõsta enda kliendisuhtluse taset, mõistes paremini klientide tegelikke huve ja eesmärke ning pakkuda kvaliteetsemat teenust, täpsemat informatsiooni ja tagada (täiustada) Tambsaar OÜ kodulehe funktsionaalsuse kasutajasõbralikkus. Kui Tambsaar OÜ töötleb isikuandmeid mainitud eesmärkidel on töötlemise õiguslikuks aluseks meie õigustatud huvi mõista paremini klientide vajadus, et tagada paremat teenust.

NÄIDE. Tambsaar OÜ töötleb andmeid: teenusepäringute kohta; meie poolt saadetud uudiskirjade avamise lugemise ja kirjas sisalduvate väljuvate linkide (suunamised mõnele kodulehele) kasutamise kohta; klientide poolt saadetud tagasiside, et parandada ja täiustada pakutava teenuse kvaliteeti.

Tambsaar OÜ töötleb isikuandmeid väljatoodud eesmärkidel: kliendibaasi loomine ja haldamine; kliendile uute teenuste pakkumine ja olemasolevate teenuste täiendamine (parendamine); kliendi (sh potentsiaalse) päringutele korrektne vastamine; Tambsaar OÜ teenuste analüüsimine, täiustamine; Tambsaar OÜ turunduskanalite (sh koduleht) haldamine ja parem toimimine.

Kuidas Tambsaar OÜ isikuandmeid kogub:

Isikuandmeid kogume otse andmesubjektidelt koos nende nõusolekuga, kas e-maili teel, päringuvormiga tagasiside saades (sh nõustudes meilt kirju saama). Lisaks kasutame automaatseid andmekogumisvahendeid (nt kodulehe analüüsiprogramm Google Analytics), sealhulgas küpsiseid (salvestavad kodulehe kasutustegevust) ja teisi jälgimisvahendeid, mis aitavad kaasa Tambsaar OÜ kodulehe kasutajakogemuse paremaks optimeerimiseks ja tagavad seeläbi pakutavate teenuste kõrge kvaliteedi ja kliendile mugava navigeerimise kodulehel.

Kodulehel kasutame küpsiseid (Cookies) ja pikslisilte (Pixel), mis on vabatahtlikud igale kodulehe külastajale ja on võimalik keelduda.

Küpsis (cookie) on väikesemahuline tekstifail, mille veebiserver saadab kasutaja veebilehitsejale (Web Browser – nt Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer, Opera) ja mis salvestatakse kasutaja arvuti kõvakettale (tavaliselt Temporary files alla). Küpsised võimaldavad meelde jätta kasutaja eelistused (näiteks kasutatav kirjasuurus, suhtluskeel, arvuti asukoht, seadmeinfo, enim külastatud veebilehed / aadressid jms info), et pakkuda kliendile veebisirvija (mainitud Web Browser’d) kiiremat ja “targemat” tegutsemist. Veebilehitsejad on vaikimisi määratud küpsiseid lubama, aga on jäetud võimalus manuaalselt seadeid muuta sellliseks, et veebilehitseja keeldub küpsistest, blokeerib kolmandate osapoolte küpsised, teavitab kasutajat igast saadetud küpsisest. Kui viimane punkt pole aktiveeritud, siis seda on kindlasti soovituslik teha, et tekiks ülevaade kodulehtedest, mis salvestavad kasutaja isikuandmeid.

Pikslisilt on väike veebisaidi koodilõik, mis võimaldab küpsiseid paigaldada ja lugeda. Pikslisildid käivituvad, kui kasutaja avab näiteks mõne e-maili, saabub veebisaidile. Seejärel registreeritakse, et kasutaja on e-maili avanud või laaditakse alla kolmandate isikute küpsiseid.

Toidu.ee poolt kasutatavad küpsised:

Seansiküpsised (ajutised küpsised). Seansiküpsised on ajutised ning kaovad, kui veebilehelt lahkute või oma veebilehitseja sulgete. Seansiküpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, sisse logimiseks ja ostukorvi jaoks. Kasutuseesmärk on võimaldada meie teenuse kasutamist.
Püsiküpsised (kui külastaja annab nõusoleku, siis salvestuvad kasutaja arvutisse pärast veebilehitseja sulgemist), mille eesmärk on pidada meeles kliendi valikuid toidu.ee veebilehtedel. Püsiküpsiseid võidakse kasutada näiteks teie kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks (nt Google ReMarketing ehk järelturundus funktsiooni kasutamiseks) ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt teie vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.
Küpsiseid kasutatakse meie veebilehtedel, et pakkuda toidu.ee kodulehe külastajale paremat kasutajakogemust. Küpsised võimaldavad meie veebiserveritel ära tunda toidu.ee kodulehe ja kohandada kodulehe (kliendile kuvatava reklaami) sisu automaatselt nii, et see sobiks teie vajadustega, kui te lehte edasi külastate ja ka tulevikus uuesti lehele satute. Küpsiste kasutamine lihtsustab kodulehe kasutajate vajaduste äratundmist. Küpsised võimaldavad koguda kasutajastatistikat, mis aitab meil mõõta ja parandada meie kodulehe toimivust.

Toidu.ee poolt kasutatavad küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, kes aitavad meil oma veebiteenuseid edendada. Sellised pakkujad on näiteks Google ja Facebook – neist lähemalt punktis “täpsem küpsiste kasutamine”.

Meie veebilehtede kasutajad loetakse küpsistega nõustunuks, kui nende veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Kui te küpsistega ei nõustu, ei pruugi kõik meie kodulehe teenused ja funktsioonid olla korrektselt toimivad.

Te saate alati ise otsustada, kas küpsised oma veebilehitseja sätetes lubada või mitte. Kui te küpsiseid ei soovi, seadistage oma veebilehitseja nii, et see keelab automaatselt küpsised ära või teatab teile iga kord, kui veebileht palub luba küpsise lisamiseks. Vajalike seadistuste tegemiseks palun tutvuge oma veebilehitseja abifunktsiooniga.

Täpsem küpsiste kasutamine Toidu.ee poolt:

Analüütilised küpsised. Koguvad teavet, kuidas veebilehte kasutatakse – millistel sisulehtedel viibitakse ja kaua viibitakse; milliseid sisulehti kasutatakse kõige rohkem; mida otsitakse kodulehelt jms. Analüütilised küpsised ei kogu teavet, et oleks võimalus veebilehe kasutaja otseselt tuvastada. Analüütilised küpsised on näiteks Google Analyticsi küpsised. Tambsaar OÜ kodulehed kasutavad Google Analyticsi andmeid, mida kogutakse peamiselt Google Analyticsi osutatavate teenuste kaudu ja sellele kehtivad Google Analyticsi tingimused. Kodulehe sobimatu kasutuse kaitseks võime kasutada tööriista Google Invisible reCAPTCHA, mis kogub riist- ja tarkvara andmeid, näiteks seadme ja rakenduse andmeid ja teenuse terviklikkuse kontrollimiste tulemusi, samuti unikaalseid veebiidentifikaatoreid, nagu IP-aadress, ja saadab need andmed Google’ile analüüsimiseks. Seda teenust ( “küpsisted” aktiveeritud) kasutades nõustute isikuandmete edastamisega Google Analyticsile teenuse terviklikkuse kontrollimiseks ja ainult veebisaidi ohutuks kasutamiseks vajalike meetmete rakendamiseks.
Reklaamiküpsiseid. Aitavad pakkuda (kuvada mõnes reklaamvõrgustikus) kasutaja huvidele sihitud reklaame. Näiteks Tambsaar OÜ kodulehele on lisatud Facebook Pixel kood, mis aitab külastajale kuvada sihitud reklaame Facebookis. Kui ei soovi Tambsaar OÜ veebilehe reklaami Facebookis enam näha, siis saab selle keelata Facebooki eelistuste all. Avate https://www.facebook.com/ads/preferencesja kustutate “reklaamijad, kellega oled suhelnud” kõik kodulehed, kelle reklaami edaspidi ei soovi näha.
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Kasutaja peab muutma oma veebilehitseja seadeid. Enimlevinud veebisirvijate seadistamise juhendid:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en ;
Safari: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac
Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/Clear%20Recent%20History ;
Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy ;
Crome Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835 ;
Küpsiste blokeerimisel peab arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi enam kättesaadavad olla. Küpsised saab hiljem uuesti ka manuaalselt veebisirvijas aktiveerida.

Tambsaar OÜ poolt töödeldavad isikuandmed

Kontaktandmed: nimi, postiaadress, e-posti aadress, telefoninumber.

Päringu-, tagasiside-, kliendi lepingu vormi täitmise käigus ja e-maili saates tekkivad andmed: ettevõtte nimi, isikukood/registrikood, käibemaksukohuslase nr, juriidiline aadress, kliendi eelistused seoses Tambsaar OÜ teenustega, tagasisidevormis välja toodud andmed, päringuvormis edastatud andmed, e-mailiga saadetud andmed Tambsaar OÜ kontaktidele.

Automaatselt kogutavad andmed: kasutaja veebibrauserilt saadud andmed (nt veebisirvija liik), seadme tüüp (seade, millega viibiti kodulehel), suhtluskeel, veebisaidi aadress Tambsaar OÜ kodulehele saabuv sissetulev link, milliseid sisulehti kasutaja uuris, kaua teatud lehtedel viibis, kasutaja IP-aadress ja muud taolised kodulehe statistika andmed.

Tambsaar OÜ poolt saadetavate e-mailide (uudiskirjade) saatmisega kogutavad andmed: andmed selle kohta, milliseid kirju, palju ning millal ja kuidas kasutaja avas.

Muud isikuandmed: andmed, mille olete teinud avalikult kättesaadavaks või meile kättesaadavaks kolmandate isikute sotsiaalvõrgustikes nagu Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram jms.

Isikuandmete eriliike Tambsaar OÜ ei töötle.

Isikuandmete jagamine Tambsaar OÜ poolt
Tambsaar OÜ ei edasta kliendi andmeid väljapoole Euroopa (EU) Majanduspiirkonda ja ei jaga isikuandmeid kolmandatele osapooltele (va järgmises punktis välja toodud tingimustel). Kõiki andmeid kasutatakse ainult kliendisuhtluseks ja toote-, teenusearenduse eesmärgil. Isikuandmeid võime jagada järgmistel juhtudel: võlgade sisse nõudmise; Riikliku järelvalve asutused ja Politsei; Avalik tagasiside kliendi nõusolekul.

Teie isikuandmete säilitamine ja turvalisus
Tambsaar OÜ võib saata klientidele teavet teenuste, pakkumiste ja uudiste kohta, kui klient on meile ise andnud oma kontaktandmed või nõustunud saama meilt teavet. Teavet saab klient niikaua, kuni klient palub viimaste tegevuste lõpetamist või lahkub uudiskirja saajate grupist.

Tambsaar OÜ säilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on nende kogumise eesmärgi saavutamiseks vajalik. Andmete säilitamise tähtaeg sõltub ka vajadusest vastata andmesubjektide päringutele, lahendada erinevaid probleeme ja vajadust täita seadusejärgseid dokumentide säilitamise nõudeid.

Kui on küsimusi Teie isikuandmete säilitamise või turvalisuse kohta, siis palun kirjutada info@toidu.ee

Kliendi õigused

Kliendil on õigus pääseda ligi Tambsaar OÜ poolt töödeldavatele ja säilitatavatele Kliendi enda isikuandmetele ja õigus nõuda ebatäpsuste korrigeerimist.

Tambsaar OÜ poolt saadud turundusteatest loobumiseks järgige palun turundusteate jaluses (Footeris) olevaid loobumisjuhiseid või kirjutage kodulehe päringuvormi sellekohane sooviavaldus või saatke e-mail aadressil info@toidu.ee

Tambsaar OÜ peab järgima mitmeid kliendiõiguseid: parandamisõigusega on kliendil õigus nõuda, et temaga seotud ebaõiged isikuandmed viivituseta korrigeeritaks; Kliendil on õigus nõuda tema andmete kustutamist, kui on täidetud teatud lisatingimused. Kliendil on õigus nõuda enda isikuandmete töötlemist.

Kui isikuandmete töötlemise aluseks on kliendi nõusolek, siis on kliendi õigus see nõusolek igal ajal tagasi võtta.

Kui on küsimusi oma õiguste kohta või soovite rakendada mõnda allolevat punkti, siis palun saata vastavasisuline kiri info@toidu.ee Kui Tambsaar OÜ poolt pakutud lahendus ei rahulda teid, siis on teil õigus pöörduda Eesti Vabariigi Andmekaitse Inspektsiooni poole.

Muud sätted

Tambsaar OÜ võib isikuandmete kaitse ja privaatsustingimusi aeg-ajalt ühepoolselt muuta sellest ette teatamata, et kindlustada meie vastavus seadustele ja/või küpsiseid puudutavatele üldiselt tunnustatud tavadele. Käesolevale privaatsuspoliitikale kohalduvad Eesti Vabariigi seadused. Kui teil on küsimusi, siis võtke meiega ühendust saates kiri info@toidu.ee